Panvė tai harmoningas prekinis ženklas siekiantis sveikatos ir natūralumo

Mūsų produktai su probiotikais yra visiškai natūralūs, tad mūsų pažeista oda negauna jokių dirgiklių, yra saugūs visiems, net ir patiems mažiausiems.

Kas yra Panvė prekės ženklas?

Žinojimas, jog mes esame tai, ką valgome, pasitvirtino daugeliu aspektų gilinat savo žinias sveikos gyvensenos kelyje. Tačiau laikui bėgant ir veikiant išoriniams veiksniams, matomi padariniai paskatino gilintis daugiau. 24 metų veido oda netikėtai pradėjo šerpetoti lokaliai, tapo drėgna, blizgi, greitai vėl užsidengdavo plonu šerpetotu sluoksniu. Galvos odos niežulys, kuris taip pat buvo lokalus, raudonos dėmės su baltais netaisyklingos formos ploteliais – veido ir galvos odos uždegiminė liga – psoriazė (žvynelinė). Pirma – šokas ir liūdesys, po to – metai ieškojimų, mokymosi ir pritaikymo sau. Du vaikai – atopinis dermatitas (odos uždegimas), girdėta, kad išauga, prevencijai informacija pateikta.

Abi sąvokos, abi odos ligos – uždegimai, kylantys tiek vidiniu, tiek išoriniu būdu, sukelia diskomfortą. Prevencijų daug, bet kiekvienam trunka atrasti savo. Ilgai ieškojau, kol pagaliau radau, ir šiandien noriu pasidalinti su Tavimi. Mes esame tai, ką valgome, ką galvojame, kas mus liečia iš išorės, ką įkvepiame, ką sugeria mūsų plaučiai ir oda...

Kartu su mokslininkų ir gydytojų komanda buvo sukurti šie produktai siekiant natūralių, planetai ir sveikatai nekenksmingų namų priežiūros priemonių. Pagaminti iš natūralių ir prabangių medžiagų, su Ecocert sertifikatais, platinami 100% perdirbtuose PET buteliuose ir gaminami laikantis griežtos kokybės kontrolės bei ISO standartų, šie gaminiai yra tikrai aukščiausios klasės.

Mūsų didžiausias pasididžiavimas – probiotikai (lot. pro – už + gr. biōtikos – gyvybinis).

Probiotikai yra naudingų gyvų bakterijų ir (arba) mielių, kurios natūraliai gyvena kūne, derinys. Paprastai manoma, kad bakterijos yra neigiamas dalykas, kuris susargdina, tačiau kūne ir ant jo nuolat yra dviejų rūšių bakterijų – gerųjų ir blogųjų. Probiotikai sudaryti iš gerųjų bakterijų, kurios padeda išlaikyti sveikatą. Mikrobioma yra įvairių organizmų bendruomenė, kuri dirba kartu, kad būtume sveiki.

Mityba

Apie mokslus, asmeninę bei klientų patirtis galiu kalbėti daug, tačiau mano pirmas sakinys klientui apie sveikatai palankią mitybą yra: TAVO MITYBA NEPRIVALO BŪTI TOBULA, KAD BŪTŲ SVEIKATAI PALANKI. Gyvename greitais laikais, todėl „tobula“ neturėtų egzistuoti, tačiau „geriau“ ir „sveikiau“ – visada. Mano tikslas yra padėti žmogui eiti sveikatai palankesniu keliu, atsižvelgiant į jo gyvenimo būdą, aplinkybes, dienos režimą ir sveikatai palankius produktus, naudojant mano žinias ir praktiką.

Atmink, Tu nesi tai, ką valgai, Tu esi tai, ką suvirškini. Mitybos prioritetai turėtų būti subalansuotumas, įvairumas, saikas ir geras kramtymas, kas įtakoja gerą virškinimą ir maistinių medžiagų įsisavinimą.

Mitybos planai ir kompleksinės mitybos bei sporto programos sudaromos individualiai, pritaikant jas pagal sveikatos būklę, fizinį aktyvumą ir gyvenimo ypatumus. Su mano, kaip dietistės pagalba, mitybos ir fizinio aktyvumo planas bus pagrįstas sveikos, subalansuotos mitybos principais, atitinkančiais kiekvieno žmogaus fiziologinius poreikius, ir bus patogus Jūsų gyvenimui. Tik tokiu būdu galima išlaikyti sveikos mitybos principus visą gyvenimą.

Motinystė

2016 metais tapau mama ir pradėjau savo kelionę kaip „Nepatogi mama“. Šis pavadinimas kilo iš mano kuriamo konteksto apie kitokią motinystę, nei įprasta, nes standartai niekada nebuvo mano siekiamybė. Siekiau palaikyti ir motyvuoti mamas, kartodama, jog „Motinystėje aš galiu viską.“ Šis gyvenimo kredo mane lydi iki šiol. Šiuo metu esu dviejų vaikų mama, sveika gyvensena ir sportas yra svarbi mano gyvenimo dalis.

2023 metais apsigyniau dietetikos bakalauro laipsnį. Įstojusi į aukštąją mokyklą, dar pirmaisiais metais pastojau, todėl per trejus studijų metus turėjau patirties auginti mažą vaiką, lauktis, mokytis ir dirbti su darželinuku bei kūdikiu. Tai daro dauguma, tad aš ne šiaip sau sakau, kad Tave suprantu ir palaikau.

Mano turinys skirtas plačiai moterų auditorijai, tačiau motyvacija visada atgręžta į motinystę ir meilę sau, nes gyvenime ne viskas vyksta taip, kaip norime. Kalbant apie sportą ir mitybą, visada sakau: „Tu myli save dabar, su viskuo kaip yra, ir iš visos tos meilės sau Tu nori tobulėti ir pasiekti geresnių rezultatų visame kame.“

Tavo komforto zona nėra tavo tikrasis tikslas, tai visuomenės neteisingas formavimas, keisk jį.

Aš suprantu kiekvieną mamą, kuri susiduria su paprastais, tačiau jai neįprastais gyvenimo momentais – nuo sužinojimo apie nėštumą iki gimdymo, vaikų auginimo ir bandymo būti visur, viskuo, nepametant savęs. Tai sunku, bet... Tu esi unikali, Tu esi moteris, mama, draugė, žmona ir tiek daug daugiau. NESAKAU atsisakyti kažko, sakau susidėlioti prioritetus ir aš galiu Tau padėti tai padaryti.

Vienas svarbiausių aspektų mamų ir moterų bendruomenėje yra palaikymas, draugystė ir moteriškas solidarumas.