„Tuna melt” sumuštinis

Laura Panavė
Porcijos

8 vnt.

Laura Panavė
Gaminimo laikas

90 min.

Laura Panavė
Metodas

Kepimas/virimas

Laura Panavė
Sudėtingumas

6/10

Laura Panavė

Šis tobulas, purus ir kremini ssumuštinis su tįstančiu sūriu tikrai toli nuo to kas vadinama sveikatai palankia mityba. Tačiu kas mane seka, žino, kad aš apie balansa, ne apie nepasiekiamas ir nenorimas tobulumų ribas ar jau net užribius. 

Niekas nesako dažnai, bet kartais, lėtais sekmadieniais pasimėgauti juo tiesiog būtina.

Gaminsime vieną pilną arba 2 pusinius dvigubus sumuštinius.  

Ingredientai:

  • 2 forminių duonos riekių
  • 1 skardinė tuno savo sultyse arba alyvuogių aliejuje (apie 160g.)
  • 1/2 nedidelio raudonojo svogūno (tinak ir svogūnų laiškai ar šalotinis svogūnas)
  • 2-3 v.š. konservuotų kukurūzų
  • 1 v.š. majonezo
  • 40 g mozzarella sūrio
  • 40 g čederio sūrio
  • Druskos, pipirų
Laura Panavė

Paruošimo būdas:


1. Indelyje sumaišyti produktus: tuną, kukurūzus, smulkintą svogūną, majonezą, druską ir pipirus.


2. Ant vienos duonos riekelės dedame paruoštą masę, tada dedame supjaustytą mozzarella sūrį, čederio sūrį, uždengiame kita duonele.


3.Dedame į karšto oro gruzdintuvę 3-4 minutėms, arba kol sūris pradės lydytis.

Maistinė vertė 1 porcijos (2 pusinių vnt) :

277kcal

Kalorijos

18,5g

Riebalų

14g

Angliavandenių

29g

Baltymų