
8 vnt.

90 min.

Kepimas/virimas

6/10

Gausus rudeninių daržovių metas tiesiog privalomas išnaudoti maksimaliai.
Maistas turi būti skanus, aromatingas, maistingas ir naudingas, tad šį kartą mano virtuvėje labai skani sriuba.
Ingredientai:
- 500 gr. maltos jautienos
- 1 didelis svogūnas
- 4-5 dideli pomidorai (ne sezono metu tinka konservuoti savo sultyse)
- 1/2 mažesnės cukinijos
- 1 didelė saldžioji paprika
- 1 šakelė šviežio rozmarino
- 1 šakelė šviežio raudonėlio
- druska pagal konį
- malti juodieji pipirai pagal skonį
- 1 v. š. kario miltelių
- 2 skardinės konservuotų pupelių (400/240)
- 30 gr. sviesto
- 40 gr. tarkuoto kietojo sūrio
- aitrioji paprika pagal poreikį (jei norime aštriai)
- šviežias bazilikas (papuošimui)

Paruošimo būdas:
1.Daržoves nuplauname po šaltu tekančiu vandeniu, daliname į 4 dalis ir dedame į orkaitei skirtą indą.
2. Pabarstome druska, pipirais, mėgiamais prieskoniais ir apšlakstome geru alyvuogių aliejumi, dedame žoleles (raudonėlis, bazilikas).
3. Kepame grill režimu 200C temperatūroje 20-25 minutes.
4. Ant sviesto kepame maltą jautieną, susimulkiname medine mentele, nes jos su daržovėmis netrynsime.
5. Perplauname pupeles. Iškepusias daržoves (be pupelių) pilame į smulkintuvą su visu atsiradusiu skysčiu.
6.Gautą masę pilame į puodą, dedame keptą mėsà ir pupeles. Gerai išmaišome ir troškiname apie 10 min., kad visi skoniai susimaišytų.
7.Tiekiame su kietuoju sūriu, aitriąja paprika, ar kaip Jums patinka.
Skanaus!
Maistinė vertė 1 porcijos (4 vnt) :
Kalorijos
Riebalų
Angliavandenių
Baltymų