
1 vnt

30 min.

brinkinimas

1/10

Jeigu mėgstate sumuštinius ir ieškote įvairesnių skonių, tikrai siūlau išbandyti štai šį dvigubą ir gaivų su traškia vištiena.
Toks derinys puikiai tiks skonių mylėtojams, o pats patiekalas tinkamas pusryčiams ar į priešpiečių/pietų dėžutę.
Ingredientai:
- 1 stiklinės (250 ml) “Dobilas” geriamo su skoniu ar natūralaus graikiško jogurto ;
- 3 valg. š. (50 -60 g) ispaninio šalavijo sėklų (chia)
- 2-3 vidutinio dydžio obuolių
- 1 v. š. agavų sirupo
- ½ arb. š. malto cinamono
- 1 valg. š. sviesto

Paruošimo būdas:
1. Paruoškite ispaninio šalavijo sėklų (chia) pudingą. Visus pudingui skirtus ingredientus sumaišykite ir supilkite į induką, taurę, stiklinę ar puodelį. Dėkite į šaldytuvą bent jau pusvalandžiui.
2. Paruoškite obuolius. Juos nulupkite, išpjaukite sėklalizdžius ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
3.Kepkite ant sviesto kol suminkštes, tada sumaišykite su sirupu ir cinamonu.
4. Patiekite. Ant viršaus jau sustingusio chia pudingo dėkite keptus obuolius, galite apibarstyti skrudintais lazdynų riešutais ir džiovintų kokosų riekutėmis.Skanaus!
*Porcija nurodyta mažam užkandžiui. Norint daugiau viskas dvigubinasi.
Maistinė vertė 1 porcijos (4 vnt) :
Kalorijos
Riebalų
Angliavandenių
Baltymų